O. Prijava ili češće korišteni specifični izraz "check in" je svaki dan od 14:00 sati. Ukoliko u hotel dođete ranije naravno da nećete biti ostavljeni da stojite pred ulazom, no moguće je da Vaša soba još nije očišćena od prethodnog gosta te ćete biti zamoljeni da ostavite stvari u sobi, no ključ ćete preuzeti kada soba bude spremna za Vas. Naši recepcioneri su Vam u svakom trenutku na raspolaganju za sva dodatna objašnjenja. Odjava s druge strane, ili "check out" je svakodnevno do 11:00 sati prijepodne.
O. Ne, plaćanje boravka i svih usluga moguće je izvršiti osim kreditnom karticom i gotovinskim plaćanjem direktno na recepciji.
O. Da, morate predati jedan od identifikacijskih dokumenata sa fotografijom, radi ispunjavanja podataka o gostu. Npr.- (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola). Po ispunjavanju svih potrebnih podataka, dokument će Vam biti vraćeni.
O. Naravno da imate. Na recepciji ćete preuzeti potvrdu o rezervaciji parkinga, osoblju predati podatke o vozilu te istu staviti u automobil na vidno mjesto ispred upravljača. Po odjavi iz hotela potvrdu je nužno vratiti osoblju recepcije.
O. Da, sjeverni ulaz u hotel ima pristup osobama s invaliditetom.
O. Putem e-maila na jedan od navedenih kontakata za rezervaciju, ili pozivom direktno na broj recepcije hotela.
O. U pravilu, psima nije dozvoljen ulaz u prostor hotela. Ustupci su mogući uz prethodnu najavu, odobrenje Uprave hotela, poštivanje kućnog reda i određenu naknadu. U tom slučaju, molimo vas da poštujete pravilo iznimke - zabranu uvođenja kućnih ljubimaca u ugostiteljske sadržaje. Poštujte pravila sigurnosti ostalih gostiju hotela i ne ostavljajte svoje ljubimce bez nadzora.
O. Obratite se recepciji ili nazovite direktno nekog od naših djelatnika iz prodaje. Oni će za Vas kreirati ponudu sa sadržajem koji želite.